10218
10219 10220

Ohraničující vodič PRO, 300 m, Ø 5,5 mm, černý

Ohraničující vodič Husqvarna PRO je vhodný především k instalaci robotické sekačky Automower® na větších travnatých plochách nebo areálech, kde se vyžaduje vysoká kvalita trávníku v kombinaci se zvýšenou bezpečností při sekání. Je určen pro použití v náročných podmínkách, kde je vyžadována extrémně vysoká odolnost, např. při výskytu hlodavců. Je vhodný i do oblastí s požadavky na vysokou odolnost vůči UV záření. Ohraničující vodič PRO s dvojitou izolací je velmi robustní, méně citlivý na poškrábání a zároveň méně atraktivní pro zvířata. Tato robustnost však nemá vliv na kvalitu elektrického signálu, takže vodič Husqvarna PRO je spolehlivý i při každodenním sekání. Délka 300 m.

Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Cena: 7 899 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: na dotaz
Kód zboží: 5932977-02
Hmotnost: 4 kg
Specifikace
Vhodné pro model
Informace o výrobku
Popis výrobku: Ohraničující vodič, 300 m, Ø 5,5 mm, černý
Čistá hmotnost výrobku, konečná: 7800 g
Hrubá hmotnost výrobku, konečná: 8800 g
Vhodné pro model

Vhodné pro model

Vhodné pro model

AKU BOX

HUSQVARNA AUTOMOWER® 550

Robotická sekačka určená pro profesionální vozový park. Nabízí dálkové ovládání včetně sledování polohy sekačky v případě odcizení prostřednictvím aplikace Husqvarna Fleet Services přes PC/tablet, stejně jako plné ovládání a nastavení sekačky pomocí smartphonu. Navigace pomocí GPS a timer dle počasí zajišťují rovnoměrné sečení rozsáhlých travnatých ploch, přičemž přizpůsobí frekvenci sečení přírůstku trávy. Sekačka zvládá všechny typy travin a svahy se sklonem až 45 % (24°) s vynikajícími výsledky sečení - i za deštivého počasí. Dálková detekce objektů umožňuje vyšší rychlost sečení a výkonnost. Celková robustnost konstrukce zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost.

Pracovní kapacita: 5 000 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 45 %
Řízení pomocí aplikace: Husqvarna Fleet Services
Cena: 114 999 Kč  s DPH
AKU Sleva 5%

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

Husqvarna Automower® 435X AWD je průkopníkem na trhu robotických sekaček. Tento model s pohonem všech kol snadno zvládá údržbu trávníku na ploše až 3500 m², vyhne se překážkám, překoná nerovný terén a svahy až do působivých 70 %. Sekačka má atraktivní design řady X-line s LED světlomety, je vybavena detekcí vzdálených objektů a intuitivním interaktivním ovládáním s barevným displejem Automower®Access. Aplikace Automower® Connect umožňuje sledování sekačky pomocí GPS v případě jejího odcizení.

Pracovní kapacita: 3500 m² ±20%
Typická doba nabíjení: 30 min
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 70 %
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 35 °
Původní cena 131 999 Kč  s DPH
Cena po slevě: 125 399 Kč  s DPH
AKU BOX

HUSQVARNA AUTOMOWER® 520

Robotická sekačka určená pro profesionální strojový park. Nabízí dálkové ovládání včetně sledování polohy sekačky k eliminaci krádeže prostřednictvím služeb Husqvarna Fleet Services na PC/tabletu a také plné ovládání a konfiguraci sekačky pomocí chytrého telefonu. Asistovaná GPS navigace a časovač podle počasí zajišťují jednotné pokrytí složitých trávníků a automaticky přizpůsobují frekvenci sečení růstu trávníku. Sekačka zvládá všechny typy trávníků a zvládá strmé svahy až do 45 % (24°) s perfektními výsledky sečení – dokonce i za deště. Robustní důkladná konstrukce zajišťuje odolnost a spolehlivost.

Pracovní kapacita: 2 400 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 45 %
Řízení pomocí aplikace: Husqvarna Fleet Services
Cena: 71 999 Kč  s DPH
AKU BOX

Husqvarna Automower® 320 NERA

Robotická sekačka, která si poradí s nerovným terénem a trávníkem o rozloze až 2 200 m². Husqvarna Automower® 320 NERA nabízí spolehlivý provoz, robustní konstrukci a možnost flexibilního přesného sečení s virtuálním ohraničením prostřednictvím aplikace Automower® Connect a doplňkové sady modulu Husqvarna EPOS™, která eliminuje riziko poškození vodiče. Pomocí navigace s podporou GPS se přizpůsobí způsob sečení tak, aby byl zajištěn rovnoměrný výsledek na celém trávníku. Patentovaná volná přední osa zvyšuje manévrovatelnost a zlepšuje výkon v náročném terénu na svazích se sklonem až 50 %. Sekačku lze také integrovat s vaší chytrou domácností, takže můžete používat hlasové ovládání pomocí Alexa nebo Google Home či využít postupů IFTTT.

Pracovní kapacita: 2 200 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 50 %
Řízení pomocí aplikace: Automower® Connect
Cena: 69 999 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.

  SLEVA NA PRODEJNĚ 10%