AKU BOX Na showroomu 9459
9460 9461

Opasek Flexi na baterie HUSQVARNA - sada s adaptérem

Opasek určený pro použití s bateriemi Husqvarna. Opasek FLEXI na baterie je ideální pro pohodlnou a produktivní práci mimo zdroj elektrického proudu. Tím, že s jeho pomocí lze rozložit váhu baterie a příslušenství v pase uživatele místo ramen, snižuje únavu při déle trvající práci a umožňuje pracovat efektivněji. Zároveň můžete s sebou mít náhradní baterie, olej, vodu a příslušenství, ať jste kdekoli. Robustní konstrukce z vysoce kvalitních materiálů je navržena pro flexibilitu a pohodlí při práci. Sada 2: Opasek • 1 spona na baterii • 1 spona s adaptérem • 1 váček na příslušenství Pro uživatele s novými bateriemi Husqvarna (upozorňujeme, že pro výrobky do roku 2017 je nutná aktualizace softwaru)

Varianty:
Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Cena: 4 799 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: skladem
Kód zboží: 5907767-02
EAN: 7391736378994
Hmotnost: 2 kg
Specifikace
Vhodné pro model
Informace o výrobku
Popis výrobku: Sada 2: 1 opasek na baterii, 1 spona na baterii, 1 spona na upevnění adaptéru, adaptér, 1 váček na příslušenství
Hmotnost
Hmotnost, kg: 2.12 kg
Čistá hmotnost výrobku, konečná: 2120 g
Vhodné pro model

Vhodné pro model

Vhodné pro model

AKU BOX Na showroomu

HUSQVARNA 325iLK

Husqvarna 325iLK je dokonale vyvážený, vysoce výkonný kombinovaný vyžínač napájený akumulátorem. Jeho výkon je porovnatelný s výkonem vyžínače s benzinovým motorem o obsahu 25 ccm, co se týče rychlosti, účinnosti a náročnosti práce. Vyžínač lze použít s profesionální řadou příslušenství pro vyžínače Husqvarna, což z něj činí mimořádně flexibilní víceúčelový nástroj pro sečení trávy, prořezávání, stříhání živých plotů, zarovnávání trávníků, ap. Lze jej použít s vloženou nebo externí baterií - na opasku nebo zádovou baterií. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Maximální ot./min. výstupního hřídele: 5750 ot./min
Šířka záběru, cm: 42 cm
Cena: 11 999 Kč  s DPH
AKU BOX

HUSQVARNA 520iLX

Lehký a vysoce výkonný vyžínač pro profesionálně orientované uživatele. Ideální pro zahradníky, krajináře a půjčovny zahradní techniky. Vyznačuje se vynikající ergonomií a vyvážeností, strunovou hlavou otočnou oběma směry a odolným bezkartáčovým motorem. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Šířka záběru, cm: 40 cm
Hmotnost (bez řezacího zařízení): 2.85 kg
Hmotnost bez baterie: 3 kg
Cena: 10 999 Kč  s DPH
AKU BOX Na showroomu

HUSQVARNA 520iRX

Lehký a vysoce výkonný vyžínač pro profesionálně orientované uživatele. Ideální pro zahradníky, krajináře a půjčovny zahradní techniky. Vyznačuje se vynikající ergonomií a vyvážeností, strunovou hlavou otočnou oběma směry a odolným bezkartáčovým motorem. Pohodlný popruh v ceně, bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Cena: 11 999 Kč  s DPH
AKU BOX

HUSQVARNA 525iB Mark II bez akumulátoru a nabíječky

Husqvarna 525iB Mark II je výkonný a vysoce účinný akumulátorový foukač. Je osazen výkonným bezkomutátorovým motorem, který umožňuje nižší spotřebu energie, a tím i delší dobu provozu. Lehký, kompaktní a dobře vyvážený design jej činí více než vhodným pro profesionální použití na plný úvazek a nízká hladina hluku umožňuje pracovat v oblastech citlivých na hlučný provoz. Foukač se spouští snadno a rychle po kliknutí na klávesnici. V případě potřeby lze výkon ještě navýšit v režimu Boost, který spustíte jedním kliknutím. Díky tempomatu se můžete plně soustředit na odfoukávání listí a nečistot. Tempomat lze aktivovat také v režimu Boost. Foukač je kompatibilní s vysoce flexibilním 36 V akumulátorovým systémem Husqvarna.

Foukací síla: 11 N
Hmotnost bez akumulátoru: 2,5 kg
Napětí akumulátoru: 36 V
Cena: 12 999 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.