BOX Na showroomu Sleva 5% 4579

Husqvarna 200 FO – Prořezávací pila skládací

Skládací pila Husqvarna 200 FO patří k nové generaci pil Husqvarna. Tato pila má celkovou délku 470 mm a je vhodná pro všestranné použití na zahradě nebo venku

Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Původní cena 1 199 Kč  s DPH
Cena po slevě: 1 139 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: skladem
Kód zboží: 9672364-01
EAN: 7393080650221
Hmotnost: 1 kg
Záruka: 24 měsíců
Popis produktu

Popis produktu

O produktu

Skládací pila Husqvarna 200 FO patří k nové generaci pil Husqvarna. Tato pila má celkovou délku 470 mm a je vhodná pro všestranné použití na zahradě nebo venku. Je ideální pro všechny drobné řezací práce a zvládne i řezání silnější větví. Chromovaný tvrzený pilový list s impulsně kalenými, trojitě broušenými zuby poskytuje vynikající řezný výkon při použití malé síly a přesné řezání větví. Zejména nařezávání je podstatně jednodušší. Pilový list má vysokou odolnost vůči korozi. Pila je lehká a efektivní zároveň.Tuto šikovnou skládací pilu můžete nosit s sebou do zahrady, bezpečně složenou a zajišťenou pojistkou v kapse kalhot. Kdykoliv budete potřebovat pilu, jednoduše ji otevřete stisknutím palce v otvoru rukojeti.Pojistka na konci rukojeti zabraňuje sklouznutí při řezání. To je zvláště užitečné ve fázi tahání pily a zároveň pomáhá hladkému řezání. Zamykací pojistka drží pilu pevně a bezpečně ve třech různých polohách. Pokud již pilu nepotřebujete, jednoduše ji zase složíte. Pilový list zmizí bezpečně do krásně tvarované rukojeti. Díky ergonomické, mírně zakřivené rukojeti s měkkým částmi tato pila sedí pohodlně a bezpečně v ruce.Můžete řezat jednou rukou nebo oběma rukama podle potřeby. Pro snadné skladování je pila vybavena očkem, za které ji lze pověsit na vhodné místo.

Vlastnosti

Snadné řezání
Vynikající ergonomie, vysoce kvalitní materiál a samozřejmě vynikající řezný výkon při použití ​​malé síly zajišťují snadné řezání.

Kvalitní ostří
Vysoce kvalitní ostří, které řeže tahem k sobě.

Hladký a čistý řez
Chromovaný tvrzený pilový list s impulsně kalenými, trojitě broušenými zuby umožňuje přesné řezání větví. Zejména nařezávání je podstatně jednodušší.

Skládací
Pokud není používána, lze ji bezpečně složit.

Bezpečná manipulace
Pilu lze uzamknout v různých pozicích. Je v bezpečná v uzavřené i otevřené poloze.

Ergonomická rukojeť
Pro lepší uchopení a pohodlí při řezání.

Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.

  SLEVA NA PRODEJNĚ 10%