15896
15899 15898 15897

John Deere Gator XUV865M

I v nádherné přírodě může být práce drsná, proto musíte být připravení na cokoliv. To je důvod, proč jsme zkonstruovali XUV865M se zapínatelným pohonem všech kol (4WD) a nejvyšší světlou výškou ze všech našich terénních vozidel, abyste se mohli soustředit na to, co je před vámi. V uzavřené kabině budu v čistotě a suchu, i když se budete brodit bahnem nebo projíždět proudy vody. Překonejte každou překážku. Neexistuje terén, který byste nezvládli.

Vyrábí: John Deere
Cena: na dotaz
Dotaz na zboží
Dostupnost: na dotaz
Kód zboží: 576NDM
Popis produktu

Popis produktu

ZVOLTE SI PALIVO
Oba modely nabízejí pohodlí a ovládací prvky, na které jste zvyklí z auta. Máte na výběr mezi zážehovým motorem XUV835M a vznětovým motorem XUV865M.
 
VŠECHNY POTŘEBNÉ KABELY
V kabině jsou předinstalovány veškeré kabely, takže připojení navijáku je naprostou hračkou.
 
DOSTATEK PROSTORU
Sedadlo řidiče má nastavitenou polohu a po nezpevněných komunikacích můžete pohodlně vozit až 3 cestující. 
 
PROSTĚ TO ODVEZTE
Těžký nebo objemný náklad? Žádný problém. Tyto modely mají velkou tažnou i nosnou kapacitu, na silnici jsou jako doma a skvěle brzdí.
 
NESPOKOJ TE SE S MÁLEM
Díky skutečnému pohonu všech kol a ještě větší světlé výšce si oba modely poradí i s terény, na kterých jejich konkurence selhává.

MIMOŘÁDNÉ VLASTNOSTI

 
NA SILNICI JAKO DOMA Všechna naše XUV jsou plně homologována a připravena k jízdě po veřejných komunikacích.
 
POSILOVAČ ŘÍZENÍ Posilovač řízení je ve standardní výbavě modelů XUV590M, XUV590M S4, XUV855M, XUV855M S4, XUV835M a XUV865M.
 
OCELOVÝ RÁM Nezdeformuje se. Robustní ocelový rám je extrémně odolný a poskytuje veškerou stabilitu, kterou potřebujete.
 
PLNĚ UZAVŘENÁ PŘEVODOVKA CVT Požadujete vyšší rychlost a pohodlí v kombinaci s ještě nižší spotřebou? Variátorová převodovka CVT se dvěma rozsahy rychlostí nevyžaduje řazení a zajišťuje dokonalou účinnost jak při nízkých, tak i při vysokých rychlostech.
 
OPRAVDOVÝ POHON VŠECH KOL Pokud vám stačí pohon 2 kol, elektronický přepínač na palubní desce stačí nastavit do polohy „OFF“. Pro nejlepší pohon čtyř kol ve své třídě ho nastavte do polohy „ON“. V případě prokluzu zadních kol systém automaticky uzamkne přední uzávěrku diferenciálu. Protože zadní kola při jízdě z kopce nebo při brzdění motorem neprokluzují, nebudou přední kola v takových případech zapojena.
 
PLNĚ NEZÁVISLÉ ODPRUŽENÍ Odpružení je seřizováno podle zátěže a jízda dopředu i vzad je nebývale komfortní. Příčný stabilizátor na zadní nápravě snižuje naklápění karoserie i v extrémních podmínkách.
 

Technická data

Motor: Zážehový 3válec
Zdvihový objem: 854 cm3
Jmenovitý výkon 98/67/ES: 39,7 kW (54 k) při 6000 min-1
Max. rychlost: 50 km/h
Palivová nádrž: 42,4 l
Posilovač řízení: Standard
Pohon: 4x4, náhon na všechna kola
Nosnost korby: 454 kg
Homologace ANO

Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.