AKU BOX Na showroomu 9456
9457 9458

Opasek FLEXI na baterie HUSQVARNA

Opasek určený pro použití s bateriemi Husqvarna. Opasek FLEXI na baterie je ideální pro pohodlnou a produktivní práci mimo zdroj elektrického proudu. Tím, že s jeho pomocí lze rozložit váhu baterie a příslušenství v pase uživatele místo ramen, snižuje únavu při déle trvající práci a umožňuje pracovat efektivněji. Zároveň můžete s sebou mít náhradní baterie, olej, vodu a příslušenství, ať jste kdekoli. Robustní konstrukce z vysoce kvalitních materiálů je navržena pro flexibilitu a pohodlí při práci. Sada 1: Opasek • 2 spony na baterie • Váček na příslušenství Určeno pro uživatele, kteří chtějí s sebou nosit náhradní baterie a kteří se potřebují pohybovat po pracovní ploše.

Varianty:
Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Cena: 2 579 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: skladem
Kód zboží: 5907767-01
Hmotnost: 1.1 kg
Specifikace
Vhodné pro model
Informace o výrobku
Popis výrobku: Sada 1: 1 opasek, 2 spony na baterie, 1 váček na příslušenství
Hmotnost
Hmotnost, kg: 1.074 kg
Čistá hmotnost výrobku, konečná: 1074 g
Příslušenství
Vhodné pro model

Příslušenství

Příslušenství

Vhodné pro model

Vhodné pro model

AKU BOX Na showroomu

HUSQVARNA 325iLK

Husqvarna 325iLK je dokonale vyvážený, vysoce výkonný kombinovaný vyžínač napájený akumulátorem. Jeho výkon je porovnatelný s výkonem vyžínače s benzinovým motorem o obsahu 25 ccm, co se týče rychlosti, účinnosti a náročnosti práce. Vyžínač lze použít s profesionální řadou příslušenství pro vyžínače Husqvarna, což z něj činí mimořádně flexibilní víceúčelový nástroj pro sečení trávy, prořezávání, stříhání živých plotů, zarovnávání trávníků, ap. Lze jej použít s vloženou nebo externí baterií - na opasku nebo zádovou baterií. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Maximální ot./min. výstupního hřídele: 5750 ot./min
Šířka záběru, cm: 42 cm
Cena: 11 999 Kč  s DPH
AKU BOX

HUSQVARNA 520iLX

Lehký a vysoce výkonný vyžínač pro profesionálně orientované uživatele. Ideální pro zahradníky, krajináře a půjčovny zahradní techniky. Vyznačuje se vynikající ergonomií a vyvážeností, strunovou hlavou otočnou oběma směry a odolným bezkartáčovým motorem. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Typ motoru: BLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)
Šířka záběru, cm: 40 cm
Hmotnost (bez řezacího zařízení): 2.85 kg
Hmotnost bez baterie: 3 kg
Cena: 10 999 Kč  s DPH
AKU BOX Na showroomu

HUSQVARNA 520iRX

Lehký a vysoce výkonný vyžínač pro profesionálně orientované uživatele. Ideální pro zahradníky, krajináře a půjčovny zahradní techniky. Vyznačuje se vynikající ergonomií a vyvážeností, strunovou hlavou otočnou oběma směry a odolným bezkartáčovým motorem. Pohodlný popruh v ceně, bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Cena: 11 999 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.