BOX Na showroomu Sleva 5% 9517
9518 9519 9520

Přilba arboristická Spire Vent

Přilba Husqvarna Spire Vent pro arboristy je určena pro profesionální arboristy, kteří vyžadují pohodlí a styl při práci, aniž by byla ohrožena bezpečnost a ochrana. Přilba Spire Vent je lehká a dobře větraná pro maximální pohodlí. Má univerzální velikost a nastavovací kolečko pro snadné nastavení velikosti. Je také vybavena příchytkami pro montáž světlometů, chráničů sluchu a hledí. Přilba je kompatibilní s pasivními chrániči sluchu Husqvarna nebo X-COM R s technologií Bluetooth a třemi typy hledí Husqvarna, včetně čirého, zrcadlového a kouřového (dodává se samostatně). Splňuje evropskou normu EN 12492 pro práci ve výškách.

Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Původní cena 3 499 Kč  s DPH
Cena po slevě: 3 324 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: skladem
Kód zboží: 5976818-01
Charakteristické vlastnosti
Specifikace
Vhodné pro model

Chcete se více dozvědět o našem výrobku? Seznamte se s jeho konstrukčními prvky a vlastnostmi.

Antialergický podbradní řemínek

Čtyřbodový náhlavní oblouk pro maximální bezpečnost. Vyroben z omyvatelné eko kůže pro maximální pohodlí a minimální podráždění pokožky. Snadné zapínání a rozepínání. Boční přezka pro plynulé nastavení délky.

Přídavné poutko

Speciální poutko na podbradním pásku usnadňuje připevnění přilby k popruhu, když ji nepotřebujete.

Pohodlná náhlavní vložka

Pohodlná náhlavní vložka vyrobená z rychleschnoucí látky, která odvádí vlhkost a zanechává příjemný pocit svěžesti. Snadné vyjmutí pro praní.

Vysoká viditelnost

Oranžové reflexní samolepky zajišťují vysokou viditelnost

Účinné odvětrávání

Účinné odvětrávání

Vysoký počet ventilačních otvorů a optimalizovaný vzduchový prostor uvnitř přilby zajišťují vynikající ventilaci, která udržuje vaši hlavu chladnou ve všech situacích.

Informace o výrobku
Popis výrobku: Přilba arboristická Spire Vent
Příslušenství
Vhodné pro model

Příslušenství

Příslušenství

BOX

Hledí s transparentním sklem

Hledí k arboristické přilbě Spire Vent pro použití na silném slunci. Hledí má úpravu proti zamlžení a poškrábání. Panoramatické čočky jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi. Horní okraj z pryže vytváří těsnění mezi štítem a přilbou a zabraňují kapání vody do obličeje. Zaoblené a hladké hrany minimalizují riziko pořezání a škrábanců.

Cena: 2 149 Kč  s DPH
BOX Na showroomu Sleva 5%

Hledí se zatmaveným sklem

Hledí k arboristické přilbě Spire Vent s ochranou proti slunečnímu záření. Hledí má úpravu proti zamlžení a poškrábání. Panoramatické čočky jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi. Horní okraj z pryže vytváří těsnění mezi štítem a přilbou a zabraňují kapání vody do obličeje. Zaoblené a hladké hrany minimalizují riziko pořezání a škrábanců.

Původní cena 1 749 Kč  s DPH
Cena po slevě: 1 662 Kč  s DPH
BOX Na showroomu Sleva 5%

Hledí s transparentním sklem

Hledí k arboristické přilbě Spire Vent, které lze použít při zatažené obloze nebo na slabém slunci. Hledí má úpravu proti zamlžení a poškrábání. Panoramatické čočky jsou kompatibilní s dioptrickými brýlemi. Horní okraj z pryže vytváří těsnění mezi štítem a přilbou a zabraňují kapání vody do obličeje. Zaoblené a hladké hrany minimalizují riziko pořezání a škrábanců.

Původní cena 1 599 Kč  s DPH
Cena po slevě: 1 519 Kč  s DPH

Vhodné pro model

Vhodné pro model

AKU BOX

HUSQVARNA T535i XP®

Pila určená pro profesionální uživatele, kteří potřebují vysoce výkonnou, ale lehkou a snadno ovladatelnou řetězovou pilu s horní rukojetí. Řetězová pila T535iXP s robustním designem vyniká ergonomií, vysokým výkonem a vysokou rychlostí řetězu. Ideální volba pro arboristy. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz.

Délka lišty (v palcích): 12 palců
Rozteč řetězu: .325
Hmotnost (bez baterie a řezacího zařízení): 2.4 kg
Cena: 13 999 Kč  s DPH
AKU BOX

HUSQVARNA T540i XP

Husqvarna T540i XP je naše nejvýkonnější akumulátorová řetězová pila s horní rukojetí. Při použití s baterií BLi200X je její výkon srovnatelný s profesionální řetězovou pilou s motorem o obsahu 40 ccm. Tato pila je ideální nástroj pro profesionální péči o stromy. Je určená pro arboristy, kteří požadují bezproblémovou, vysoce výkonnou řetězovou pilu. Nabízí vynikající ergonomii, vysokou rychlost řetězu, nízkou hmotnost a všechny výhody akumulátorového napájení bez kompromisu, co se týče řezného výkonu. Integrovaná konektivita umožňuje snadno sledovat statistiky využití, servisní historii a poslední známé umístění v aplikaci Husqvarna Fleet Services™ na počítači či mobilu. Dodává se bez baterie a nabíječky. Tento produkt splňuje nároky na #tichemesto. Více na www.tichemesto.cz. POZNÁMKA: Služba Husqvarna Connect není v České republice dostupná.

Délka lišty (v palcích): 14 palců
Rozteč řetězu: .325" mini
Hmotnost (bez baterie a řezacího zařízení): 2.5 kg
Cena: 20 499 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.

  SLEVA NA PRODEJNĚ 10%