BOX 10805

Sací tryska

Při použití sací trysky se změní váš vysokotlaký čistič na čerpadlo pro odsávání většího množství povrchové vody, například při vypouštění bazénu nebo při čištění terasy. Určeno pro vysokotlaké čističe řad 100-300.

Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Cena: 929 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: na dotaz
Kód zboží: 5906605-01
Specifikace
Vhodné pro model
Informace o výrobku
Čistá hmotnost výrobku, konečná: 664 g
Vhodné pro model

Vhodné pro model

Vhodné pro model

Husqvarna PW 125

Kompaktní a lehký vysokotlaký čistič ideální pro snadné a pohodlné čištění například teras, zahradního vybavení či plotu. Dvě otočné spojky pro nastavení trysek a rychlospojky pro bezproblémové používání. Příslušenství lze snadno přichytit ke krytu, naviják na hadici a napájecí šňůra zajišťují efektivní provoz. Kovové čerpadlo poskytuje spolehlivý výkon. V ceně jsou dvě trysky a jeden pěnový postřikovač.

Maximální tlak: 125 bar
Průtok vody: 320-460 l/h
Jmenovitý výkon, W: 1500 W
Délka hadice: 7 m
Cena: 3 799 Kč  s DPH
Na showroomu Sleva 5%

PW 235R

Univerzální vysokotlaká myčka s robustním a účelným designem. Dálkové ovládání umožňuje snadné nastavení požadovaného tlaku při práci. Dvě otočné spojky pro nastavení trysek a rychlospojky pro bezproblémové používání, držáky pro příslušenství na krytu, naviják na hadici a napájecí šňůra zajišťují efektivní provoz. Kovové čerpadlo poskytuje vysokou odolnost a spolehlivost. V ceně jsou dvě trysky a jeden pěnový postřikovač.

Maximální tlak: 135 bar
Průtok vody: 350-520 l/h
Jmenovitý výkon, W: 1800 W
Délka hadice: 8 m
Původní cena 5 799 Kč  s DPH
Cena po slevě: 5 509 Kč  s DPH
Sleva 5%

Husqvarna PW 350

Vysoce výkonný stroj s robustním a účelným designem určený pro náročné čisticí práce jako je čištění vozidel, kamenných zdí, ap. S rukojetí Low Force aktivujete spoušť s menším úsilím a pohodlím. Indukční motor a kovové čerpadlo poskytují vysokou odolnost a spolehlivost. Hadicová rychlospojka, velká a robustní kolečka umožňující lepší trakci a dlouhá postřikovací trubka rozšiřují možnosti použití. Dvě otočné spojky pro nastavení trysek a rychlospojky zajišťují bezproblémové používání. Držáky pro příslušenství na krytu, naviják na hadici a napájecí šňůra zajišťují efektivní provoz. Přeprava je snadná díky hliníkovému držadlu. V ceně jsou dvě trysky a jeden pěnový postřikovač.

Maximální tlak: 150 bar
Průtok vody: 420-500 l/h
Jmenovitý výkon, W: 2100 W
Délka hadice: 9 m
Původní cena 8 299 Kč  s DPH
Cena po slevě: 7 884 Kč  s DPH
Na showroomu Sleva 5%

PW 490

Mimořádně velký, robustní a výkonný vysokotlaký čistič s účelným designem, určený pro náročné venkovní úklidové práce. Mosazné čerpadlo s keramickými písty zajišťuje vynikající životnost. Mosazná hlavice čerpadla a indukční motor poskytují dlouhodobý spolehlivý výkon. Pomocí regulátoru tlaku můžete dokonale upravit průtok a tlak vody. Čistič obsahuje integrovanou nádobku na čisticí prostředky, která je ovládána na předním panelu. S rukojetí Low Force aktivujete spoušť s menším úsilím a pohodlím. Velká a robustní kolečka umožňují lepší trakci. Hadicová rychlospojka a dlouhá postřikovací trubka rozšiřují možnosti použití. Dvě otočné spojky pro nastavení trysek a rychlospojky zajišťují bezproblémové používání. Držáky pro příslušenství na krytu, naviják na hadici a napájecí šňůra zajišťují efektivní provoz. Přeprava je snadná díky hliníkovému držadlu. Součástí balení jsou dvě trysky.

Maximální tlak: 190 bar
Průtok vody: 570-650 l/h
Jmenovitý výkon, W: 3300 W
Délka hadice: 15 m
Původní cena 16 499 Kč  s DPH
Cena po slevě: 15 674 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.

  SLEVA NA PRODEJNĚ 10%