BOX Na showroomu 10067

Sada na údržbu robotické sekačky

Sada pro údržbu a čištění robotické sekačky. Obsah: 2 speciální kartáče, jeden velmi úzký a ostrý a druhý menší se škrabkou pro odstraňování trávy a nečistot, 1 speciální šroubovák pro výměnu žacích nožů,1 brusná podložka pro očištění konektorů na sekačce a nabíjecí stanici, 1 utěrka a 1 čisticí sprej na plastové díly.

Vyrábí: Husqvarna
Cena:
Cena: 1 149 Kč  s DPH
Množství:
Dostupnost: skladem
Kód zboží: 5908551-01
Hmotnost: 1.4 kg
Specifikace
Vhodné pro model
Informace o výrobku
Popis výrobku: Sada na údržbu robotické sekačky
Čistá hmotnost výrobku, konečná: 1314 g
Vhodné pro model

Vhodné pro model

Vhodné pro model

AKU BOX

HUSQVARNA AUTOMOWER® 305

Husqvarna Automower® 305 se vyznačuje kompaktním designem a je ideální pro menší, členité zahrady do velikosti 600 m². Snadno zvládá sečení ve svahu až do sklonu 40 %. Pohon všech kol a systematické projíždění úzkými místy zajišťují efektivní provoz. Tři systémy vyhledávání umožňují sekačce najít nejrychlejší cestu domů k nabíjecí stanici. Sekačka je vybavena časovačem podle počasí, protimrazovou ochranou a aplikací Automower® Connect@Home. Snadno se čistí a umývá s použitím hadice.

Pracovní kapacita: 600 m² ±20%
Typická doba nabíjení: 60 min
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 40 %
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 22 °
Cena: 28 999 Kč  s DPH
AKU BOX

Husqvarna Automower® 450X NERA

Husqvarna Automower® 450X NERA je vysoce výkonná robotická sekačka ideální pro trávníky o ploše do 5 000 m². Bezdrátová instalace prostřednictvím aplikace Automower® Connect a sady modulu Husqvarna EPOS™ (příslušenství) umožňuje přizpůsobit údržbu trávníku pomocí virtuálního ohraničení a nehrozí tudíž poškození vodiče. Neplánované zastávky jsou omezeny díky technologii, která pomáhá sekačce vyhýbat se objektům. Díky virtuální mapě vytvořené prostřednictvím GPS lze řídit zóny Automower®, které můžete snadno spravovat prostřednictvím mobilního telefonu, a vytváříte tak pracovní oblasti s různým nastavením a dočasné zakázané zóny. Sekačku 450X NERA lze také integrovat s vaší chytrou domácností, takže můžete používat hlasové ovládání pomocí Alexa nebo Google Home či využít postupů IFTTT.

Pracovní kapacita: 5 000 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 50 %
Řízení pomocí aplikace: Automower® Connect
Cena: 119 999 Kč  s DPH
AKU BOX

Husqvarna Automower® 320 NERA

Robotická sekačka, která si poradí s nerovným terénem a trávníkem o rozloze až 2 200 m². Husqvarna Automower® 320 NERA nabízí spolehlivý provoz, robustní konstrukci a možnost flexibilního přesného sečení s virtuálním ohraničením prostřednictvím aplikace Automower® Connect a doplňkové sady modulu Husqvarna EPOS™, která eliminuje riziko poškození vodiče. Pomocí navigace s podporou GPS se přizpůsobí způsob sečení tak, aby byl zajištěn rovnoměrný výsledek na celém trávníku. Patentovaná volná přední osa zvyšuje manévrovatelnost a zlepšuje výkon v náročném terénu na svazích se sklonem až 50 %. Sekačku lze také integrovat s vaší chytrou domácností, takže můžete používat hlasové ovládání pomocí Alexa nebo Google Home či využít postupů IFTTT.

Pracovní kapacita: 2 200 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 50 %
Řízení pomocí aplikace: Automower® Connect
Cena: 69 999 Kč  s DPH
AKU

Husqvarna Automower® 310E NERA

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotická sekačka na trávu pro údržbu trávníků o rozloze až 1000 m². Sekačka je vybavená funkcí EdgeCut, která minimalizuje potřebu zastřihávání okrajů trávníku, čímž šetří čas a práci při údržbě trávníku. Sekačka 310E NERA nabízí možnost volby instalace s fyzickými vodiči nebo instalace s bezdrátovou technologií Husqvarna EPOS™, se kterou zažijete naprostou flexibilitu s virtuálními hranicemi, jaké umožňují satelitní technologie, a to s přesností 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškození fyzických vodičů. Technologie EPOS™ umožňuje použít funkci Zone Control, takže si můžete upravit trávník podle svých potřeb a vytvořit několik pracovních oblastí s různým nastavením pomocí aplikace Automower® Connect. Stejně snadno lze vytvořit dočasně zakázané zóny pro uchování sezónních divokých květin nebo oblastí zahradních projektů.

Pomocí aplikace Automower® Connect můžete svou sekačku sledovat odkudkoli na světě a integrovat ji do vaší chytré domácnosti. Odesílejte příkazy, prohlížejte, měňte nastavení své sekačky a přijímejte upozornění pro úplnou kontrolu nad trávníkem.

Pracovní kapacita: 1 000 m²
Maximální sklon uvnitř pracovní plochy: 30 %
Řízení pomocí aplikace: Automower® Connect
Cena: 52 999 Kč  s DPH
Essox - rozložená platba

Essox - rozložená platba

23. března 2022

1, 2, 3 ... 
Vyřízeno než napočítáte do 4.

Broušení řetězů

Broušení řetězů

23. listopadu 2017

Automatické brusky řetězů Markusson

Automatické sekačky

Automatické sekačky

23. listopadu 2017

Ušetřete čas a nechte sekat trávník Automower!

Jak to funguje

Jak to funguje

23. listopadu 2017

Automowery, řetězové pily a další.